Airco systemen

Loading…

Of het nu gaat om het beheersen van het klimaat in uw woon- of slaapkamer, zolder, werkkamer of in uw gehele woning, Heva biedt een uitgebreide reeks systemen voor elke situatie. Variërend van verrijdbare airconditioners en diverse (multi)splitsystemen tot aan complete klimaatbeheersingsinstallaties. Ideale methoden om ruimten te koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. En allemaal flexibel toepasbare en gebruiksvriendelijke systemen met een zeer laag geluidsniveau en een compact en eigentijds design.

Splitsysteem

Als er sprake is van één vertrek, biedt een splitsysteem de oplossing. Dit systeem bestaat uit twee delen. De binnen-unit (wand- of plafondmodel) zorgt voor circulatie, koeling of verwarming en ontvochtiging van de ruimtelucht. De buiten opgestelde unit geeft de opgenomen warmte af aan de buitenlucht. Dunne koudemiddelleidingen zorgen voor de onderlinge verbinding.

Multi-splitsysteem

Indien er sprake is van meerdere vertrekken biedt een multi-splitsysteem een eenvoudige oplossing. Het principe is hetzelfde als het hierboven beschreven splitsysteem met als voordeel dat er meerdere binnenunits op de buitenunit aangesloten kunnen worden. Bij dit systeem loopt er van elke binnenunit een leiding naar de buitenunit. Er kunnen maximaal vier binnenunits worden aangesloten op de buitenunit.

Klik hier voor een uitgebreide folder van Toshiba Multisplitsysteem

VRF-systeem

Een VRF-systeem is vergelijkbaar met het multi-splitsysteem. Bij een VRF-systeem kunnen ook meerdere binnenunits aangesloten worden op de buitenunit. Echter loopt er bij een VRF-systeem slechts één leiding naar de binnenunits. Deze leiding wordt bij elke binnenunit afgetakt naar de volgende binnenunit. Bij het VRF-systeem kunnen veel meer binnenunits op de buitenunit worden aangesloten. Daarnaast is er dus duidelijk minder leidingwerk nodig dan bij een multi-splitsysteem.

Klik hier voor een uitgebreide folder van Toshiba VRF-systeem

 

 

 

 

 

 

 

Buitenunit Toshiba Single

Buitenunit Toshiba Multi1

 

VRF-systeem