GasNed

Loading…

GasNed is hét nationale installateurcollectief op het gebied van cv-ketels, combiketels en warmwatertoestellen. Een groot aantal erkende installateurs heeft zich in GasNed verenigd. Deze samenwerking heeft een werkgebied en een service netwerk dat geheel Nederland bereikt. Ook bij u in de regio kunt u met vragen en wensen terecht bij de specialisten in verwarming, warmwater en klimaatbeheersing.

Uw GasNed installateur biedt een ruime keuze in toestellen. Vrijwel alle topmerken zijn in het assortiment vertegenwoordigd. De GasNed-installateur is dus niet aan één of aan slechts enkele merken gebonden. Daardoor bent u altijd verzekerd van een objectief en deskundig advies.

U kunt een verwarmings- en warmwatertoestel aanschaffen door het te kopen, te leasen of te huren, tegen de scherpste prijzen van Nederland. Uw GasNed installateur biedt u een bijzonder aantrekkelijke formule voor het leasen of huren van kwaliteitstoestellen, compleet met optimale service, professioneel onderhoud en snelle reparaties. Hij adviseert u graag over een toestel dat bij uw wensen en woonomstandigheden past.

Meer weten over GasNed? Klik dan op één van deze onderwerpen:

 
 
 
 
Gasned monteur.JPG