Uw samenwerkingspartner

Loading…

Heva Klimaat & Installatie is uw ideale partner op het gebied van installatie-, koude- en klimaattechniek. Met het aanbieden van al deze disciplines onderscheidt Heva zich in de markt. Ook zijn wij voor steeds meer relaties  de ideale partner voor verwarming, ventilatie en airconditioning. Daarnaast is Heva thuis in elektra, sanitair en loodgieterwerkzaamheden. Dankzij dit complete aanbod is Heva de ideale partner om mee samen te werken.

Voor partijen als zzp’ers, kleinere installatiebedrijven zonder vereiste erkenning of installateurs die een bepaald discipline niet in huis hebben, voeren wij werkzaamheden uit. Onze mensen hebben ervaring met projecten voor bedrijven en instellingen in de zorg, utiliteit, het mkb en met particuliere projecten. Samen met onze partners zorgen we voor een win-win situatie.

Samenwerken met Heva betekent gegarandeerde kwaliteit dankzij ons lidmaatschap van de NVKL en de Uneto-VNI en onze VCA-certificering. Heva is een STEK-erkende installateur. Installatie van airconditioning mag in het kader van de milieubescherming uitsluitend plaatsvinden door STEK-erkende bedrijven.

 

  

Licht.JPG