Waterontharder

Loading…

Drinkwater is in Nederland van goede kwaliteit maar in ons dagelijkse leven zien we dat de hardheid die in het water aanwezig is ook nadelige gevolgen kan hebben door o.a. de kalkaanslag in de badkamer op de tegels en de kranen. Een waterontharder biedt hier uitkomst.

Niet alleen in de badkamer maar ook op de toiletten, wasbakken en in de keuken zijn blinkende kranen en tegelwerk te zien wanneer een waterontharder wordt toegepast. Dit bespaart veel poetswerk. Bovendien wordt door toepassing van een waterontharder geld bespaard doordat er minder wasmiddelen en wasverzachter nodig zullen zijn voor de was en kleding langer meegaat.

Elektrische apparaten zoals boilers, koffiezetters etc. hoeven door het gebruik van een waterontharder nooit meer speciaal ontkalkt te worden. Bovendien gebruiken deze elektrische apparaten dan minder energie en hun levensduur wordt sterk verhoogd. Tel alle voordelen bij elkaar op, plus het comfort en gemak en de keuze voor een Lubron waterontharder is snel gemaakt.

Klik hier voor meer informatie over Lubron Waterontharders.
- Lubron Waterontharder Compact
- Lubron Waterontharder Easysoft

Waterontharder Easysoft
----------------------------------------------------------------------------

Wilt u nog meer weten over dit product, laat dan hieronder uw gegevens achter.

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.

 

 

Water met ijs.JPG