Luchtverwarming

Loading…

Wilt u gezonde en voldoende verse lucht in uw woning? En draagt u het milieu een warm hart toe? Dan is luchtverwarming de meest logische keuze. Je ziet het niet, maar merkt het wel. Uw woning is namelijk 24 uur per dag voorzien van verse lucht.

Moderne woningen zijn optimaal geïsoleerd en goed kierdicht gebouwd. Dat scheelt veel energie. Het vrijwel geheel wegvallen van de ‘natuurlijke’ ventilatie door kieren en spleten beïnvloedt het binnenklimaat echter negatief. Er komt bijna geen frisse lucht meer binnen.

Luchtverwarming brengt weer terug wat zo belangrijk is: een gezond zuurstofgehalte, zuivere lucht zonder stof én een betere vochthuishouding.

----------------------------------------------------------------------------
Allure

Aangename warmte en lage energielasten zijn bij de Allure vanzelfsprekend. De nieuwe branderautomaat voldoet aan de laatste ontwikkelingen in de techniek en is nog energiezuiniger. Ook koeling behoort tot de mogelijkheden. Doordat voor koeling een hogere capaciteit aan luchtverplaatsing gewenst kan zijn, is de Allure-serie hierop uitgebreid. Een geheel nieuwe, uiterst bedieningsvriendelijke Brink klokthermostaat met toekomstgerichte E-bus levert de techniek om uw woning snel en energiezuinig op de gewenste temperatuur te brengen.

Door de integratie van regelingen is de Allure snel en eenvoudig uit te breiden met topkoeling. Zo heeft u tijdens de warme zomerdagen ook overdag frisse en koude lucht in de woning.

Klik hier voor meer informatie over de Allure.

----------------------------------------------------------------------------
Elan

De Elan wordt toegepast als warm water de energiedrager is (stadsverwarming e.d.). Door langzaam circulerende lucht is de woning snel op temperatuur. De continue ventilatie verbetert het binnenklimaat. Het toestel is uitstekend te combineren met warmteterugwinning.

De Elan is eenvoudig uit te breiden met de warmteterugwinunit Renovent HR. Door dezelfde vormgeving vormen de twee op elkaar gezette toestellen optisch één geheel. De standaard filters (vlakfilters) halen 95% van de stofdeeltjes uit de lucht. Het fijnstoffilter (klasse F6) haalt er zelfs 99% uit en is uitermate geschikt voor mensen met allergieproblemen. De Elan is voorzien van een display, waarmee het toestel is in te stellen. Tevens geeft het display, of de ruimtethermostaat, de oorzaak van een eventuele storing aan. Door de integratie van regelingen is de Elan 25 snel en eenvoudig uit te breiden met topkoeling. Zo heeft u tijdens de warme zomerdagen ook overdag frisse en koude lucht in de woning.

Klik hier voor meer informatie over de Elan.

----------------------------------------------------------------------------
Renovent Excellent ventilatiesysteem

Goede ventilatie draagt bij aan uw wooncomfort en uw gezondheid. U als gebruiker stelt steeds hogere eisen aan goede ventilatiemogelijkheden in alle jaargetijden. Ook door de overheid worden de eisen ten aanzien van energiezuinigheid en installatiegeluid steeds verder aangescherpt. Met de Renovent Excellent familie speelt Brink Climate Systems in op deze veranderingen en introduceert warmteterugwinunits die niet alleen klaar zijn voor de huidige, maar ook voor toekomstige ventilatie-eisen.

De voordelen van ventilatie met warmteterugwinning zijn inmiddels bekend: ruimhartig ventileren met minimale energieverliezen en een hoog comfort zonder tochtverschijnselen.

Klik hier voor meer informatie over het Renoven Excellent systeem.
----------------------------------------------------------------------------
Wilt u meer informatie over de luchtverwarming of ventilatiesystemen, laat dan hieronder uw gegevens achter.

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.

 

Documentatie:

 

 

 

 

 

 

Brink Allure (2)

 

Brink Elan (2)

 

 

 

 

 

Renovent-Excellent