Radiator

Loading…

Warmte staat voor gezelligheid en comfort. Met één draai aan de thermostaat tovert u een kil huis of een ongezellig kantoor om tot een knusse woning of een comfortabele werkplek. Dat is wat warmte zo onmisbaar maakt in ons dagelijkse leven. Maar omdat we iedereen van voldoende warmte willen voorzien, leggen we heel wat druk op ons milieu en het klimaat. Hieronder staan enkele verschillende radiatoren uit ons assortiment.

Softline M Eco4
De Sofltine M Eco4 is een paneelradiator die speciaal is ontwikkeld om het comfortniveau bij lage aanvoertemperaturen te laten stijgen en het energieverbruik te laten dalen. Eenvoudig te installeren dankzij de middenaansluiting en met het vooringestelde thermostaatventiel altijd optimaal ingeregeld. Bovendien is de Softline M Eco4 met zijn unieke vormgeving een prachtige verschijning in iedere woning. De Softline M Eco4 radiator scoort met een tot 50% hogere stralingswarmte bijzonder goed. Want meer straling staat gelijk aan meer comfort! 

Softline 6 Plus
De Softline 6 Plus biedt het beste op het gebied van omkaste radiatoren. De meest opvallende eigenschap van deze radiator is het design: een afgeronde omkasting. Met dit unieke design krijgt deze compacte radiator met 6 aansluitingsmogelijkheden een exclusief karakter. Tevens is de Softline 6 Plus leverbaar in een 200 mm hoge uitvoering zonder aangelaste strippen. Door het plaatsen van dit model op standconsoles wordt een prachtige oplossing gecreëerd voor bijvoorbeeld grote raampartijen.

Softline 4 Plus
De Sofltine 4 Plus biedt veel op het gebied van omkaste radiatoren. De meest opvallende eigenschap van deze radiator is het design: een afgeronde omkasting. Met dit unieke design krijgt deze compacte radiator met 4 aansluitings-mogelijkheden een exclusief karakter en biedt hierdoor extra sfeer aan een leefruimte. Het elegante sierrooster aan de bovenzijde sluit naadloos aan bij de strakke zijpanelen van de radiator. De omkasting is niet alleen stevig, maar dankzij de afgeronde randen ook zeer veilig.

Everest line
De Everest Line is een decoratieve radiator die door een samenspel van horizontale lijnen in combinatie met de witte kleur een sfeer van rust, licht en ruimte creëert. Uitgewerkt met deze horizontale lijnen ligt de Everest Line volledig in het verlengde van de Alto Line en hiermee perfect combineerbaar voor een harmonieus geheel in de woning.

Everest Plan 
De Everest Plan heeft vanwege zijn vlakke voorplaat, nauw aansluitend sierrooster en zijpanelen een strak en decoratief uiterlijk. De Everest Plan ligt volledig in het verlengde van de Alto Plan en is hiermee perfect combineerbaar voor een harmonieus geheel in de woning.

Klik hier voor een brochure over deze Henrad radiatoren.

Klik hier voor een brochure over designradiatoren.

------------------------------------------------------------------------
Wilt u meer informatie over radiatoren, laat dan hieronder uw gegevens achter.

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.